Vem är du lik?

2010/02/07

För ett par år sedan gjorde jag en ”Vem är du lik?”-grej i mitt fanzine (Lying Dying Wonder Body). Tänkte spinna vidare på den grejen här på bloggen och ger dig nu de tre första historierna. Frågan som ställdes var kort och gott ”Vem brukar du få höra att du är lik?”. Nu kör vi!

Kalle Hallqvist // Balance
Något folk nu på senaste tiden har sagt är att jag är lik någon huvudrollsinnehavare (red.anm Sam Worthington) i Avatar, har fått flera sms där det står typ ”kul att du är med i Avatar, Kalle”. Killen har en rejält tjetjensk crewcut och är rätt snygg och stark så jag är inte den som gnäller. Om vi egentligen är så speciellt lika låter jag vara outsagt.

Ulf Hammarkärr // Balance, Effort Fanzine
Har ett par gånger i mina hemtrakter blivit misstagen för Extra Östergötland-journalisten Daniel Cannervik (som även driver bloggen ironiskagenerationen.blogspot.com). Min mor reagerade starkt när hon såg hans bild i tidningen, helt övertygad om att det var jag. Hon om någon borde ju veta bättre, tycker man ju.

Anna Storåkers // Debaser Malmö
När jag tänker efter så är det ju faktiskt så att jag varit Robyns lookalike på hennes gamla skivomslag. så det får bli hon helt enkelt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: