Vem är du lik? – Del 2

2010/02/12

Clara Magdesjö // Raw Meat, Beyond Pink
Jag brukar faktiskt inte få höra det särskilt ofta, mer än av min pappa som i det snaraste är besatt av att hitta likheter med precis ALLA. Typ är det en tjej med ljust hår och kanske en tatuering på TV så är hon genast ”jättelik Clara”.

Jag fick ibland höra att jag var lik Mat-Tina, när hon var mycket i tv. Jag tror bara det är för att vi båda är blonda, glada och pratar mycket. Jag tycker faktiskt inte vi är lika alls.

Sandra Mickelsson // DJ Micksa, bloggerska (www.moshpit.nu)
Jag gick länge och var övertygad om att jag var one-of-a-kind. Hoppades att det inte fanns någon som såg ut som jag. Men var ändå tvungen att göra det där testet på Facebook vilken kändis man va lik. Det blev Elisha Cutchbert. Snygg tjej som dessutom har my beloved Jack Bauer som far, men vi är ju inte direkt kopior.

Så fick jag höra inte en, inte två, utan tre gånger av tre oberoende personer att jag visst hade en look-a-like: Gwen Stefani.

Tycker även att detta är ytterst smickrande, men jag ser ärligt talat inte alls likheten. Kan kanske förstå det lite, lite mer nu när man bleker och silverschamponerar sönder sig själv samt börjat implementera det klarröda läppstiftet i sitt liv, men nej jag kan inte riktigt se så mycket mer än då. Men. Tackar och bockar.

Erik Persson // Hårda Tider
En gång sa en polare att jag likna han från Sagan Om Ringen fast hon kunde inte komma på namnet. Visade sig att hon menade Gollum! Haha. Garvade som fan.

Annonser

Ett svar to “Vem är du lik? – Del 2”

  1. […] den sköna rösten och det finurliga leendet. Sjunger också ihop med min påstådda look-a-like. Kolla in Johans blogg för mer om min och andras look-a-likes. Jag är smickrad men håller inte riktigt […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: