Vem är du lik? – Del 3

2010/02/14

Vi avslutar denna kavalkad av look-a-likes med Joel Skog, a.k.a Pappa Björn a.k.a Jätten från Lund. Tack till alla som medverkat, ni har förgyllt min vardag med en stor dos av humor!

Joel Skog // The  Cutting Edge
Notting Hill, London, Halloweenkväll typ 2006:

Jag, i sällskap med mina goda vänner Johan, Theo och Simon, spenderar kvällen på en pub i Londons mer fashionabla delar för att på TV avnjuta det klassiska mästarmötet Real Madrid-Barcelona. Plötsligt noterar vi hur en grånad, synnerligen överförfriskad, man börjar klättra över bardisken. Vad han sökte framgick inte, men vi antog att det var något alkoholhaltigt han hade i siktet. En av bartendrarna ropar på honom vid namn (”John!”) utan reaktion. Först tredje gången hon ropar verkar han höra, och får ”But I want a balloon!” till svar. John får sin spökformade ballong och allt är frid och fröjd, ända tills han får syn på mig. ”Shi-je-rah” säger han avmätt. ”Pardon?” kontrar jag, varpå han upprepar samma fras. Jag fortsätter se ut som ett frågetecken ända tills min fotbollsautistiska anglofil till kompis (Johan) snällt upplyser mig om att det måste vara min högst långsökta likhet med gamla målkungen Alan Shearer den nu ballongförsedde John måste avse med sitt utrop.

Huruvida jag är lik Shearer eller inte kan emellertid inte jag avgöra, men att jämföras med en målgörare av yppersta världsklass är för mig alltid smickrande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: